Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áda Vitáček

Příspěvky

Adolf Vitáček pracuje na své druhé desce

14. 2. 2011

Legendární bubeník Adolf "Baude" Vitáček rozhodně nezahálí. Po úspěšném vydání prvního alba Je to hra, které vyšlo 1. května 2010, pracuje opět na novém materiálu.

 

Oficiální biografie Adolfa Vitáčka

8. 11. 2010

Veškeré informace a údaje byly konzultovány s Ádou Vitáčkem a výsledné dílo samozřejmě autorizoval. Biografie je psaná speciálně pro jeho oficiální stránky na Bandzone.cz a na Facebooku.

 

Koncert v Třebíči byla veřejná zkouška, ve Vopici to šlapalo, hodnotí Áda Vitáček první koncerty

26. 9. 2010

Bubeník Áda Vitáček si odbyl další premiéru. Fanoušci jej mohli vidět poprvé naživo, jakožto sólového umělce. Samozřejmě byl doprovázen kapelou, kterou si sestavil, ale hlavní tíha ležela na něm. Na klubových koncertech zazněly převážně legendární písničky z alba Je to hra, ale s přispěním Petra Hoška z Plexis došlo i na milá překvapení.

 

Prázdninový rozhovor s Ádou Vitáčkem: Intenzivně zkoušíme

1. 8. 2010

Prázdniny se přehouply do druhé půlky a nezadržitelně se blíží první koncerty Ády Vitáčka poté, co se vydal na sólovou dráhu. Už v září se, spolu s doprovodnou kapelou, vydá například do pražského klubu Modrá Vopice, kde pokřtí desku Je to hra.

 

Inzerát: Chceš být v jedné kapele s Ádou Vitáčkem?

5. 4. 2010

Chceš být v jedné kapele s Ádou Vitáčkem? Ovládáš hru na kytaru? Možná hledáme právě tebe!

 

Áda Vitáček exkluzivně: Chystám sólovou desku!

26. 1. 2010

Legendární bubeník Áda Vitáček, který hrál například v kapelách Orlík, Plexis nebo Wanastowi Vjecy, mi poskytl exkluzivní informace o chystané sólové desce!