Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kniha Rozhovory (2007 až 2011)

11. 12. 2011

10. prosince 2011 vyšla první kniha začínajícího hudebního žurnalisty Jakuba Malovaného s názvem Rozhovory (2007 až 2011).

Jde o sbírku rozhovorů, na kterých Jakub postupně pracoval od roku 2007 až do jara 2011. Vše je časově uspořádáno a doplněno o průvodní komentáře, které tvoří jakýsi příběh, lépe řečeno novinářskou cestu mladého autora. V knize je celkem 26 hlavních rozhovorů, které v mnoha případech ještě dokreslují různé bonusy, jako například rychlé rozhovory či anketní otázky. Nechybí ani velký počet barevných fotografií od profesionálních fotografů. Na konci knihy samozřejmě naleznete profil autora, včetně výčtu jeho aktivit. V knize spatříte převážně rozhovory z hudební oblasti, ale také pár sportovních kousků. Máte tak jedinečnou možnost nahlédnout do samotného zákulisí, ať už toho světa hudebního či sportovního, nebo si přečíst zajímavé a mnohdy až úsměvné vzpomínky jednotlivých aktérů.

RECENZE: Jakub Malovaný: Posedlost rozhovory vyústila v knihu
(www.kultura21.cz)

bez-nazvu.jpg

Hlavními tvářemi knihy jsou: Richard Krajčo, Olga Lounová, Lou Fanánek Hagen a Tomáš Řepka.

Dále jsou v knize například: Mafuna, Jonys, Daniel De Luxe Král, Ing. Magor, Áda Vitáček, Radovan Biegl, Miroslav Mirčev, Václav Pech a další.

 

Pokud máte o knihu zájem, napište na email jakub.malovany@seznam.cz.

CENA KNIHY: 200,- Kč

Kniha Rozhovory (2007 až 2011) je skladem a pokud o ni máte zájem, napište na email jakub.malovany@seznam.cz, kde vám budou poskytnuty veškeré informace. V případě, že jste ze Zlína a okolí, není problém se domluvit na osobním předání, pokud jste ovšem z jiné části republiky, kniha vám bude poslána Českou poštou.