Jdi na obsah Jdi na menu
 


Daniel Landa vyřeší DILEMA PYROTECHNIKA!

12. 7. 2012

Po velmi úspěšném loňském turné Vozová hradba se zpěvák Daniel Landa vydá na koncertní šňůru znovu. Ovšem na zcela jedinečnou a unikátní. Tentokrát nebude plnit velké haly, ale kulturní domy a divadelní sály.

ostravice.jpg

Osobitý zpěvák a skladatel totiž vyrazí na akustické turné s přesným názvem "DILEMA PYROTECHNIKA, podzimní uvolnění 2012". Během listopadu a prosince jej čeká celkem 12 zastávek, což u něj nebývá zvykem. Vždyť jeho předchozí koncertní šňůry (Vltava tour, Bouře, Československo tour a Vozová hradba tour) vždy zavítaly jen do "velkých" měst, jako je Praha, Brno nebo Ostrava. Tentokrát se ale na Landu můžou fanoušci těšit například i ve Zlíně, v Českých Budějovicích nebo v Teplicích.

Své největší hity v akustické verzi už Daniel Landa v minulosti párkrát představil. Že mu klasická španělka v ruce svědčí ukázal například na Temně romantickém večeru v pražském divadle Kalich či na unplugged koncertu v Ostravici. O tom, že půjde o skvělý zážitek s neopakovatelnou komorní atmosférou, není pochyb.

Vstupenky se začaly prodávat v úterý 10. července, pouze předprodej pro Prahu a Ostravu bude opožděný, začne až koncem měsíce. Více informací naleznete na www.daniel-landa.cz.

plakat.jpg

 

Autor: Jakub Malovaný

Foto: www.daniel-landa.cz