Jdi na obsah Jdi na menu
 


Punkový večírek v podání MIG 21

25. 10. 2009

Obrazek"I love you - Fuck you!," zní celým sálem. To po (ne)dlouhé době dorazila do zlínského klubu Golem parta MIG 21. Kdo tuhle skvělou show navštívil, určitě nelitoval.

Večer zazněly známé i méně známé písně a kapela hrála, jako o život. Když na pódium vkročil frontman Jirka Macháček, dámy byly ve varu. Každá si chtěla na svého idola sáhnout. A Jirka je pěkně dráždil. Ostatně, ruka v rozkroku, odhalení mužného poprsí, divoké taneční kreace či rovnou pusa pro jednu slečnu pod pódiem mluví za vše.
Obdivu se dočkal i baskytarista Tomáš Kurfirst, který odehrál celý večer s nemocí a horečkou. Všechna čest! Před velkým sólem na svou šestistrunou basovou kytaru ho jedna z přítomných obdarovala podprsenkou. A hned bylo líp. "Třicetosm dva," hlásil s úsměvem Macháček. A v žertech pokračoval celý večer. "Tak, my už teda do těch Pardubic ani Žiliny nepojedeme a zůstaneme tady, chcete?" Odpověď byla jasná a jednohlasná!
A tak se pařilo dál, zněl hit za hitem, jako Twist, Tančím nebo Malotraktorem. Na závěr koncertu bylo přichystáno hraní na přání. Některé návrhy pod pódiem byly vyslyšeny. Kluci zahráli lidovku Když jsem šel z Hradišťa i legendární Želvu od Olympicu. Jen na Pink Floydy si netroufli. Poté koncert definitivně uzavřela skladba Snadné je žít. A také pokřik "I love you - Fuck you!"

 

Autor: Jakub Malovaný

Foto: www.denik.cz