Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na Kovárně to je nářez

26. 5. 2010

Kdo ještě nenavštívil hostinec Na Staré Kovárně, měl by to rychle napravit. Nejen, že budete v opravdu stylovém prostředí, ale také se dobře najíte, napijete a čeká na vás milá obsluha!

Obrazek

Kovárna se nachází v ulici Kamenická na Praze 7. Tramvaj vám zastaví poblíž. Hostinec vypadá zprvu velmi nenápadně, ale když vstoupíte, tak na vás dýchne stylové prostředí. Každá zeď čítá několik vtipných, ba dokonce i poučných hlášek. Nudit se nebudete ani na toaletě. Ve druhé místnosti jsou vystavené ocenění Tří sester. K dispozici je i druhé patro.

Jídelní lístek obsahuje spoustu zajímavých jídel, od drobných pokrmů, přes polévky, ryby, grilovaná masa, kuřecí masa, krkovice, saláty, až po dezerty a zmrzlinové poháry. Ať si vyberete cokoliv, vždy se dobře najíte, vaří se totiž skvěle. K pití se čepuje Gambrinus nebo Pilsner Urquell. Nouze není ani v případě vína. Kovárna se navíc může pochlubit skvělou obsluhou, která vytváří příjemnou atmosféru, skoro až domáckou.

Obrazek

Na Kovárnu můžete zavítat i v momentě, kdy pořádáte nějakou hostinu. Možné jsou totiž rezervace stolů, salonku a dokonce i celého hostince!

Více informací naleznete na webových stránkách: www.starakovarna.cz.

 

Autor: Jakub Malovaný

Foto: www.starakovarna.cz